Bestrating

Een mooie oprit bij uw woning of een praktische parkeerplaats bij uw bedrijfspand? Kirkels Bestratingen is gespecialiseerd in allerlei soorten bestrating, van traditioneel tot modern. In goed overleg met de klant kunnen wij elke gewenste bestrating realiseren, bv. met natuursteen, sierstenen of betonstenen. Ook bestraten wij nog ouderwets onder de hamer.

U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij geven u ook graag een passend advies.

Projectbestrating

Ook grotere projecten kan Kirkels Bestratingen efficiënt en vakkundig voor u uitvoeren. Wij hebben een ruime ervaring in het bestraten van o.a. bedrijventerreinen, industrieterreinen en 30 km-wegen. Deze bestratingswerkzaamheden voeren wij regelmatig uit voor gemeenten en instellingen. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Sierbestrating

Sierbestrating bepaalt mede de sfeer rondom uw pand en de uitstraling van uw tuin. Kirkels Bestratingen heeft al heel wat terrassen, looppaden, inritten, opritten etc. aangelegd. Wilt u een moderne of juist een rustieke sierbestrating? Strak of speels? Wij maken alles naar wens! Wij geven u graag advies over de juiste keuze van materialen en de inrichting van uw tuin of bedrijfsterrein. We leggen de sierbestrating in een motief dat goed past bij het type steen en de omgeving; denk bv. aan cirkels, waaierverband of variaties in 'rechte' sierbestrating.

Herbestrating

Blijft er water op uw straatwerk liggen of is uw bestrating verzakt? Of vertoont uw straatwerk veel kapotte stenen? Neem dan contact op met Kirkels Bestratingen. Wij kunnen alle soorten straatwerk voor u repareren en we zorgen ervoor dat uw bestrating weer tiptop in orde is.

Grondwerk

U kunt bij Kirkels Bestratingen ook terecht voor klein grondwerk:
  • Uitgraven van de fundering
  • Aanpassen van de tuin
  • Ingraven van de trampoline
  • Uitgraven of opvullen van de vijver
  • Opbrengen of afgraven van zand en grond
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Transport van zand of grond

Schuttingen, vlonders, tuinverlichting

Bij een mooie tuin hoort een verzorgde omheining. Een schutting biedt privacy, maar mag ook mooi zijn! Wilt u liever wat uitzicht op de omgeving? Kies dan voor een open omheining of voor een combinatie van open en dicht. Ook voor een houten vlonder of het aanleggen van een terras kunt u bij Kirkels Bestratingen terecht. Als ervaren elektricien kunnen wij bovendien uw tuinverlichting of de verlichting van uw bedrijfsterrein vakkundig en veilig aanleggen.

Tuinaanleg

Wilt u een nieuwe look aan uw oude tuin geven? Of denkt u erover – bv. na een verhuizing – om uw complete tuin opnieuw aan te laten leggen, precies naar uw persoonlijke smaak en ideeën? Dan bent u bij Kirkels Bestratingen aan het juiste adres. Met oog voor sfeer en detail leggen wij, volgens het afgesproken tuinontwerp, uw tuin vakkundig en geheel naar wens voor u aan, inclusief bestrating (terras, oprit, tuinpaden) en tuinverlichting. Voor een optimaal resultaat werken wij samen me een ervaren hovenier. Wij kunnen u ook een passend tuinadvies geven.